Tipskalender - 1.desember

Foto: Henriette Hack

I år har vi valgt å lage en julekalender som inneholder gode tips, spennende tilbud og fantastiske turforslag. I dag - 1. desember - åpner vi den første luken og siden det er søndag i dag, hva er vel mer passende en et alletiders søndagstur tips?

Turisthytta til Kragerø Turlag - Jambakkmyra - er populær og det er mange som tar turen opp dit nå i vinterhalvåret, det bugner av en rekke stier og turmuligheter i området rundt dagsturhytta.

På søndagene i vintersesongen serves det kaffe og nystekte vafler mellon 10 og 16(ca.), man kan også kjøpe turkart over nærområdet på hytta om du ikke allerede har kjøpt det på tursenteret i Skien. Hvis det er snø blir det kjørt opp skiløyper i området.

Det er dessverre ikke mulig å overnatte på hytta, men vi anbefaler likevel å ta med seg skia og avlegge hytta et besøk nå i vinter. Nyt kaffe, kakao og nystekte vafler i det hyggelige selskape til de frivillige i Kragerø Turlag.

Det er nok greit å legge merke til at åpningstidene fordrer at det er gode skiforhold. Løypa inn til hytta vil kjøres så ofte turlaget har mulighet.

Ønsker du detaljerte turtips i området rundt Jambakkmyra Turisthytte er du hjertelig velkommen til å kontakte våre parate turveiledere på tursenteret i Nedre Hjellegate 2 i Skien. Du bestemmer selv om du vil avlegge oss et besøk, ringe oss for en trivlig tursamtale eller sende og en mail.

Vi ønsker deg og dine en fantastisk første søndag i advent.

Foto: Ida Mikalsen

Kart over området får du på Tursenteret i Nedre Hjellegate 2 i Skien.

Friluftskart: Kragerø - Drangedal

Medlem: 129,- Veiledende: 139,-