Vakker natur og varme vafler

Foto: Katrine Tellsgård

Ingen planer for helga? Her får du et koselig tips fra oss.

Ta turen innom Fugleleiken Turisthytte og nyt den lune, koselige atmosfæren inne på vei med ski på beina gjennom Svanstuls vakre natur. 

Turisthhytta holder åpent fra 10:00 til 16:00 både lørdag og søndag. De frivillige og trivelige vaffelvaktene selger både vafler, varm drikke og annet påfyll. Den korteste veien til hytta er fra Svanstul parkering. Derfra er det kun 2,8 km i oppkjørt løype.

Kunne du tenkt deg å hjelpe til med vaffelsalget neste helg (14. og 15. mars)? Å være vaffelvakt er en veldig koselig jobb! Ta med deg familie eller venner, få en gratis hyttetur fra fredag til søndag og vær med på å gjøre skituren til alle som er innom enda bedre.

Ta med noen du er glad i og gled andre.
Ta med noen du er glad i og gled andre. Foto: Silje Tollefsen

Turisthytta befinner seg på Svanstul, midt i det store løypenettet. Her finner både erfarne skientusiaster, barnefamilier på opplevelsestur og ferske skigåere turer som passer. 

Velg mellom Huldreløypa - barnefamilienes favoritt, Svanstulflottene - en flott og variert tur, Steinbruløypa - en skikkelig langtur i vakkert terreng og lysløypa (OBS! her er kun deler av løypa kjørt opp nylig) - for deg som vil få en stemningsfull mosjonstur på kveldstid.

Kanskje det kan friste med en hytte-til-hytettur? Både Flekkerhytta, Sommerseter og Solumhytta ​​​​​​​ligger i dette området og kan by på flotte opplevelser. Se kart over området på UT.no.

Ovnen på Sommerseter venter.
Ovnen på Sommerseter venter. Foto: DNT Telemark