Påskekonkurranse for hele familien!

Regsitrer dine turer i SjekkUT. NB! Bildet er fra arkiv og er tatt før koronaens tid. Foto: Bjørnar Larsen

Påsken er ikke avlyst, den kommer bare i en litt annen form enn det vi er vant til. Derfor arrangerer vi, i samarbeid med Sparebank 1 og System Kjøkken, nå en påskejakt på turposter nær deg.

Dra på nærturer med familien og bruk SjekkUT-appen til å registrere 5 eller flere turposter i ditt nærområde. Alle familier som deltar vil motta en overraskelse og blir i tillegg med i trekningen av to ukesopphold på DNT Øitangen på Jomfruland!

Turpostene finner du i SjekkUT-listene som heter "150 hverdagsturer i Telemark - Nedre Telemark", "150 hverdagsturer i Telemark - Aust-Telemark" og "150 hverdagsturer i Telemark - Vest-Telemark". Les mer om listene her.

For å være med i konkurransen sender du en e-post til michael.quist@dnt.no innen 15. april. E-posten må inneholde ditt brukernavn i SjekkUT-appen (det holder at én i familien registrerer seg), navnet på postene familien har besøkt og adressen dere ønsker overraskelsen tilsendt til. Vinnerne av hovedpremiene vil bli offentliggjort på vår nettside og kontaktet via epost.

God påske – og god nærtur!

Fra Lakollen i Porsgrunn.
Fra Lakollen i Porsgrunn. Foto: Katrine Tellsgård

Hvordan bruke SjekkUT:

Last ned appen gratis i App Store eller Google Play, søk opp lista som passer for der du bor (enten 150 hverdagsturer i Telemark – Nedre Telemark, Aust-Telemark eller Vest-Telemark) og start jakta. Når du er 50 meter eller nærmere en turpost vil du få mulighet til å klikke på «besøk» for å registrere turen.

I appen kan du velge å besøke med selfie eller annet bilde, samt dele turen med venner på sosiale medier. Da er du med på å inspirere andre til en aktiv påske!