Oppgraderinger av Åfosstien

Skien turlag fortsetter å jobbe med å tilrette legge så alle skal finne en god tursti i sine nærområder.  Både fredag og lørdag sist uke og onsdag denne uken var det en god gjeng med for å gjøre dette området til et attraktivt turområde for deg!

Resultatet så langt er imponerende! De har ferdigstilt hele 2 bruer, samt flytting av en gammel bru for å lette passasjen over en utgraving i terrenget. Mesteparten av stien har blitt blåmerket fra Ramberget til Hentiabekken og over Utsikten.

Neste dugnad er planlagt til tirsdag 26. mai med ferdigstillelse av den siste brua og litt ryddearbeid, bl. a. fra den sammenraste gapahuken nedenfor Utsikten.

Er du ikke medlem? Dette må være en god grunn til å melde seg inn nå! Meld deg inn her!

Husk at medlemskap gir turlagene muligheten til å rydde og lage bror i ditt nærområde!