Grasrotandelen gjør at flere får oppleve friluftslivet!

Foto: Dag-Øyvind Olsen Djuvik

Vi oppfordrer deg til å støtte DNT Telemark gjennom din Grasrotandel i Norsk Tipping! Støtten bidrar til at flere får oppleve friluftslivet.

Siden Norsk Tipping ble etablert har hele overskuddet gått til samfunnsnyttige formål. Grasrotandelen gir deg som spiller mulighet til å være med å bestemme hva noe av overskuddet skal gå til. Du kan nå velge hvilket lag eller forening som får 7 % av din spillerinnsats. Det vil si at dersom du spiller Lotto for 100 kroner, går 7 kroner til din grasrotmottaker. Og best av alt; din innsats, premie eller vinnersjanse vil ikke reduseres!

Vi har mange tilbud til folk i alle aldre. Dette er alt fra fellesturer, hytter og stier til store arrangementer og samlinger, og det aller meste driftes på frivillig basis! Dette koster likevel penger. Verktøy og maling trengs til å merke og rydde stier og holde hyttene vedlike. Barnas Turlag trenger støtte til å ha gratis turer og arrangementer for barnefamilier og senke terskelen til å starte med friluftslivet fra barndommen av. Din støtte kommer hele foreningen til nytte!

Hvordan gi din grasrotandel:

• Send en SMS med Grasrotandelen 972422169 til 2020
  • Eller gå til «min side» på www.norsk-tipping.no, søk opp DNT Telemark og velg «tilknytt»
  • Eller du kan få hjelp hos din kommisjonær
  • Eller klikk på lenken under for å laste ned vår informasjonsbrosjyre med strekkode som gjør det enkelt å gi grasrotandelen ved ditt neste spill.

Brosjyre med strekkode

Foto: Trond Ihle