Her er det muligheter for å dra på hyttetur i juni!

Foto: Marius Dalseg Sætre

Har du litt ledig tid de neste ukene og ikke er sikker på hva du skal gjøre? Hva med å ta en hyttetur? Vi har fortsatt noe ledig på våre hytter! Se en oversikt her over hvor du kan dra! 

Sildevika: Sildevika er ei godt utstyrt kystledhytte med flott beliggenhet på fastlandet ved Ormerfjorden, cirka 1 mil sør-sørøst for Porsgrunn. Det gamle fiskebruket med hovedhus, naust og brygge ligger rett ved sjøen og har plass til 10 personer.

Her har vi ledig kapasitet :  12.-13.juni og 14.-19.juni. Booking gjør du enkelt her!


Mule Varde: Dette er en kystledhytte ved vakre Eidangerfjorden, som drives av DNT Telemark på vegne av Porsgrunn kommune. Turisthytta er en av flere bygninger på det gamle herskapelige landstedet Mule Varde. Hytta har et soverom på hems/2.etg. med 6 senger totalt. Perfekt for en familie. 

Her er det ledig kapasitet: 8.-12.juni, 14.-15.juni, 18.-19juni og 20.-22 juni. Booking gjør du enkelt her! 


Solumhytta:Solumhytta er en perle nordøst i Luksefjell, på grensa til Skrimfjella. Hytta har plass til 8 stykker (5 på soverommet og 3 i stua), samt at det er 2 sengeplasser i sikringsbua. Sikringsbua består også av et eget hundrom. På grunn av koronasituasjonen kan du nå ikke booke deg inn på sengenivå her, men booke hele hytta. 

Her er ledig kapasitet: 12.-14 juni og 26.-28 juni. Per nå kan du kun booke 1 helg. Ønsker du å forlenge ditt opphold med flere dager? Ta kontakt med oss på telemark@dnt.no så hjelper vi deg. Booking gjør du enkelt her! 


Flekkerhytta: Flekkerhytta består av to etasjer. 1. etasje er et aktivitetssenter som passer fint til skoleklasser, speidergrupper, lag og andre større grupper. I 2. etasje er det soverom (totalt 6 sengeplasser), stue og kjøkken. 2. etasje kan du booke på nett, mens 1. etasje må bookes via vårt tursenter (35 53 25 55/telemark@dnt.no).

Her er det ledig kapasitet: fra 15.juni til 1.juli er det stort sett ledig på Flekkerhytta. Ønsker du å booke utenfor helger eller mer en to dager send en henvendelse til telemark@dnt.no. Booking gjør du enkelt her! 


Fugleleiken: Fugleleiken er en ubetjent DNT-hytte. Hytta ligger vakkert til i nordenden av Svanstulvann i Luksefjell. Første etasje har et stort oppholdsrom.

Her er det ledig kapasitet: 10.-17juni og fra 19.-29 juni. Booking gjør du enkelt her!  


Øitangen: På nordspissen av Jomfruland, midt i hjertet av Nasjonalparken, tilbys gode overnattingsmuligheter og herlige turomgivelser. Øitangen er til for alle institusjoner, brukergrupper, skoler, barnehager og private. Alle de fire utleiehusene kan leies samlet eller hver for seg. 

Her er det ledig kapasitet: 

Forvalterboligen: 8.-13juni og 14.-19.juni. 

Hovedhuset: 8.-11.juni og 16.-19.juni.

Låven: 9.-15 juni og 16.-19.juni

Du kan booke 1 - 7 netter sammenhengende. Book enkelt her! 

Skrevet av Henriette Hack 8. juni 2020