Sommerull fra Aclima er kommet til tursenteret!

Nå har den deilige sommerulla fra Aclima kommet til tursenteret i Skien. Både t-skjorter og den populære hoodien i flere forskjellige farger. Les mer om produket her, eller kom innom å prøv dette fantastiske plagget på!

LightWool T-shirt er en myk t-skjorte som egner seg godt i sommerhalvåret, gjerne til aktiviteter som jakt, fiske, golf, fjelltur og til hverdags. Den har en litt løsere passform enn Aclima Classic t-shirt, rund hals og heat transfer logo øverst ved skulderen. LightWool er myke og lette ullplagg spesielt utviklet for aktiviteter med høy intensitet eller varmere dager. Visste du at ull har en avkjølende effekt når det er varmt ute? Ull isolerer mot varme utenifra og virker derfor svalende på dager med høyere temperatur. Dette er plagg som puster og regulerer kroppstemperaturen etter aktivitet, laget i 100% merinoull. LightWool er perfekt for langturer, ull er naturlig motstandsdyktig mot lukt, du kan bare tørke og lufte produktet, så er det klart til bruk. Aclima LightWool er kanskje det mykeste ullundertøyet du noen gang har testet. Plaggene er strikket i 17,5 mikron garn og stoffet veier kun 140gr/m2.

LightWool T-shirt Logo er en myk t-skjorte som egner seg godt i sommerhalvåret, gjerne til aktiviteter som jakt, fiske, golf, fjelltur og til hverdags. Den har en litt løsere passform enn Aclima Classic t-shirt, rund hals og heat transfer logo på brystet og nederst på armen. LightWool er myke og lette ullplagg spesielt utviklet for aktiviteter med høy intensitet eller varmere dager. Visste du at ull har en avkjølende effekt når det er varmt ute? Ull isolerer mot varme utenifra og virker derfor svalende på dager med høyere temperatur. Dette er plagg som puster og regulerer kroppstemperaturen etter aktivitet, laget i 100% merinoull. LightWool er perfekt for langturer, ull er naturlig motstandsdyktig mot lukt, du kan bare tørke og lufte produktet, så er det klart til bruk. Aclima LightWool er kanskje det mykeste ullundertøyet du noen gang har testet. Plaggene er strikket i 17,5 mikron garn og stoffet veier kun 140gr/m2.

LightWool Briefs til dame er mykt undertøy i merino ull, linningen har ull på innsiden mot huden. LightWool er myke og lette ullplagg spesielt utviklet for varmere dager. Visste du at ull har en avkjølende effekt når det er varmt ute? Ull isolerer mot varme utenifra og virker derfor svalende på dager med høyere temperatur. Dette er plagg som puster og regulerer kroppstemperaturen etter aktivitet, laget i 100% merinoull. LightWool er perfekt for langturer, ull er naturlig motstandsdyktig mot lukt, du kan bare tørke og lufte produktet, så er det klart til bruk. Aclima LightWool er kanskje det mykeste ullundertøyet du noen gang har testet. Plaggene er strikket i 17,5 mikron garn og stoffet veier kun 140gr/m2.

Skrevet av Henriette Hack 18. juni 2020