Opplev Ibsen på Vardefjell

Her fra Jeanne Bøes Ibsen på Nare.
Her fra Jeanne Bøes Ibsen på Nare. Foto: Katrine Tellsgård

27. juni slår vi ikke bare to, men tre fluer i en smekk! Hva med å kombinere en Ti-topper-tur til Vardefjell med påfølgende solid rast på Solumhytta og Ibsen på kjøpet?

Her får vi besøk av skuespiller Jeanne Bøe med historier om Henrik Ibsen. Kanskje dukker selveste Peer Gynt opp...? For å få med deg denne forestillingen må du være på Solumhytta i 13.30-tida.

Solumhytta driftes av Skien Turlag og kan leies gjennom hele året. Kombiner å få med deg forestillingen, ta en Ti-topper og se på hytta du kan tilbringe dele av sommeren din på:) Kanskje legges resten av sommerferie planen denne dagen? Det vil være personer å spørre om du lurer på noe rundt å leie Solumhytta eller en annen DNT hytte tilstede ved hytta denne dagen.

Vardefjell (799 m.o.h.) ligger i Luksefjell, lengst nord i Skien kommune. Turen er individuell og følger merket løype. Du starter fra P-plassen ved Øktertaje og det tar ca. 3 timer tur/retur. For nærmere info om atkomst, parkering og registrering av turen, se Ti-toppern - Vardefjell

Arrangementet er gratis, men for å kunne holde denne type forestillinger, vedlikeholde stiene og drifte hyttene trenger vi ditt medlemskap  mer enn noen gang! Meld deg inn her! ​​​​​​​

Utsikten fra Solumhytta.
Utsikten fra Solumhytta. Foto: Åsmund Myhre