Bli med på hyttetur i sommer! 

Foto: Preben Herregården

I år må alle hytter bookes i forkant av besøkene som en del av smittvernstiltakene som er satt i gang. Her kommer en oversikt som gjør det enklere for deg å se hva som er ledig i ukene som kommer! 

Mule Varde: Dette er en kystledhytte ved vakre Eidangerfjorden, som drives av DNT Telemark på vegne av Porsgrunn kommune. Turisthytta er en av flere bygninger på det gamle herskapelige landstedet Mule Varde. Hytta har et soverom på hems/2.etg. med 6 senger totalt. Perfekt for en familie. 

Her er det ledig kapasitet: 12.-13.juli, 9.-14 august og 16.-22 august. Booking gjør du enkelt her! 


Solumhytta:Solumhytta er en perle nordøst i Luksefjell, på grensa til Skrimfjella. Hytta har plass til 8 stykker (5 på soverommet og 3 i stua), samt at det er 2 sengeplasser i sikringsbua. Sikringsbua består også av et eget hundrom. På grunn av koronasituasjonen kan du nå ikke booke deg inn på sengenivå her, men booke hele hytta. 

Her er ledig kapasitet: Uke 26 (er arrengment her denne helgen) ,uke 27, uke 28 og uke 29. Per nå kan du kun booke 1 helg. Ønsker du å forlenge ditt opphold med flere dager? Ta kontakt med oss på telemark@dnt.no så hjelper vi deg. Booking gjør du enkelt her! 


Flekkerhytta: Flekkerhytta består av to etasjer. 1. etasje er et aktivitetssenter som passer fint til skoleklasser, speidergrupper, lag og andre større grupper. I 2. etasje er det soverom (totalt 6 sengeplasser), stue og kjøkken. 2. etasje kan du booke på nett, mens 1. etasje må bookes via vårt tursenter (35 53 25 55/telemark@dnt.no).

Her er det ledig kapasitet: fra 28.juni- 1.juli og etter 8.juli er det stort sett ledig på Flekkerhytta. Ønsker du å booke utenfor helger eller mer en to dager send en henvendelse til telemark@dnt.no. Booking gjør du enkelt her! 


Fugleleiken: Fugleleiken er en ubetjent DNT-hytte. Hytta ligger vakkert til i nordenden av Svanstulvann i Luksefjell. Første etasje har et stort oppholdsrom.

Her er det ledig kapasitet: 5.-8juli og fra 9.-18 juli. Booking gjør du enkelt her!  


Øitangen: På nordspissen av Jomfruland, midt i hjertet av Nasjonalparken, tilbys gode overnattingsmuligheter og herlige turomgivelser. Øitangen er til for alle institusjoner, brukergrupper, skoler, barnehager og private. Alle de fire utleiehusene kan leies samlet eller hver for seg. 

Her er det lite ledig i juli, men husk at Øitangen er helårs åpent. Det er flere muligheter fra og med august av til å enda sikre seg et opphold her! Book ditt opphold på Øitangen her! 


26.juni åpner Gaustatoppen og Mogen turisthytte for sesongen! Hyttene har fortsatt ledig plasser for å ta imot gjester i sommer. Booking gjøres direkte til hytte på gaustatoppen@dnt.no og mogen@dnt.no ! Velkommen til fjells.

Foto: Preben Herregården

Skrevet av Henriette Hack 23. juni 2020