Gjør pakkingen til hyttebesøket lettere

Foto: Mina Borgejordet Simones

Mange velger i disse tider og komme seg ut på tur, og nyte en helg med familien i en av DNT sine ubetjente hytter. Er man mange i familien kan det fort bli mye å pakke, og holde styr på, særlig hvis hver enkelt skulle hatt med egen sovepose.

Med DNT sine lakenposer slipper du å ta med ekstra sekker for å få med alt du trenger til turen ettersom de er lette og tar liten til ingen plass i sekken. Lakenposene i silke kommer i to forskjellige fasonger; en firkantet som passer til en standar seng, og en mummylakenpose som er smalere og avrundet ved føttene som gjør at den passer perfekt i soveposen. Silkestoffet og sømmene gjør lakenposen ekstremt slitesterk i forhold til hvor liten og lett den er, og holder seg myk og deilig i lang tid. I tillegg virker lakenposen nedkjølende på varme netter, og  isolerer godt samtidig som den kan oppgradere temperaturen i en sovepose med opptil 6 grader. Lakenposene er ikke bare kjekke når man skal på besøk til en DNT hytte, men er også nyttige om man skal overnatte hos venner eller familie. Er man en stor vennegjeng som skal på tur, er lakenposene en super erstattning av soveposer i forhold til både volum og vekt i sekken.

Skal man besøke en av de ubetjente DNT hyttene oppfordrer vi alle til å ta med lakenpose, da dette er bedre for vedlikeholdet og miljøet på hytta.

Her finner du en oversikt over de ubetjente hyttene som er ledig i nærmeste fremtid.

OBS: Det kommer en oppdatert oversikt over tilgjengelighet av de ubetjente hyttene ukentlig.

Som medlem i DNT får du blant annet rabatt på alt i tursenteret, inkludert lakenposene, i tillegg til at du bidrar til å opprettholde hyttetilbudet.

Bli medlem av DNT her.

Foto: Hanne Findal