Ledige hytter!

Kos ved Sildevika Kystledhytte
Kos ved Sildevika Kystledhytte Foto: DNT Telemark

Her kan du finne en oversikt over hva som er ledige av hytter hos DNT Telemark i tiden som kommer! 

Solumhytta:Solumhytta er en perle nordøst i Luksefjell, på grensa til Skrimfjella. Hytta har plass til 8 stykker (5 på soverommet og 3 i stua), samt at det er 2 sengeplasser i sikringsbua. Sikringsbua består også av et eget hundrom. På grunn av koronasituasjonen kan du nå ikke booke deg inn på sengenivå her, men booke hele hytta. 

Her er ledig kapasitet: 29.juli-3.august og 13-16.august. Per nå kan du kun booke 1 helg. Ønsker du å forlenge ditt opphold med flere dager? Ta kontakt med oss på telemark@dnt.no så hjelper vi deg. Booking gjør du enkelt her! 


Flekkerhytta: Flekkerhytta består av to etasjer. 1. etasje er et aktivitetssenter som passer fint til skoleklasser, speidergrupper, lag og andre større grupper. I 2. etasje er det soverom (totalt 6 sengeplasser), stue og kjøkken. 2. etasje kan du booke på nett, mens 1. etasje må bookes via vårt tursenter (35 53 25 55/telemark@dnt.no).

Her er det ledig kapasitet: fra 13.-17.juli og 21.juli-5.august på Flekkerhytta. Ønsker du å booke 1 etasje også som har blant annet kanoer send en henvendelse til telemark@dnt.noBooking gjør du enkelt her! 


Fugleleiken: Fugleleiken er en ubetjent DNT-hytte. Hytta ligger vakkert til i nordenden av Svanstulvann i Luksefjell. Mange kjenner denne hytta som vaffelhytta på Svanstul som du har vært innom å kjøpt vaffel på vinteren! 

Her er det ledig kapasitet: 9.-11 juli, 12.-13.juli, 14.-16.juli og 18.-24.juli. Booking gjør du enkelt her!  


Sommerseter:Sommerseter er en setervold som består av to hytter; Foreningshytta (plass til 5) og Stallen (plass til 7). Hyttene er ubetjente og ligger vakkert til ca 2km fra vannet Eiangen. Det er grusvei hele veien inn til hytta om sommeren.

Foreningshytta er ledig fra 13.-16. august, ta kontakt med tursenteret for booking av denne dagen!

Stallen har ledig fra 13.-20-juli og 28.-31.august. Denne bookes via epost til telemark@dnt.no. Da vi har 3 dagers karantene mellom gjestene her vil det variere noe ettersom tid det er booket hva som er ledig. Du kan booke fra 1-7 dager og vil ha hele hytta for deg selv. 


Fugleleiken: er en ubetjent DNT-hytte. Hytta ligger vakkert til i nordenden av Svanstulvann i Luksefjell. Første etasje har et stort oppholdsrom. Her er det i dag noe oppussing

Her er det ledig kapasitet:  15.-16 juli, 18.-24.juli, etter 26.juli er det mye ledig. Booking gjør du enkelt her!  


Krokan Turisthytte kan tilby to koselige tømmerhytter med fire sengeplasser i hver til utleie. Det er fullt utstyrt kjøkken og kjøleskap på hytta. Om sommeren har man tilgang til kaldt vann i kran på utsiden, men det er ikke innlagt vann og utedo.

Her er et ledig 16.-20.juli og 22.-29.juli, etter det er det en god del ledig! Book ditt opphold her! ​​​​​​​


Sildevika er ei godt utstyrt kystledhytte med flott beliggenhet på fastlandet ved Ormerfjorden, cirka 1 mil sør-sørøst for Porsgrunn. Det gamle fiskebruket med hovedhus, naust og brygge ligger rett ved sjøen og har plass til 10 personer. 

Her er ledig 26.-27.juli, 6.-7.august og 13.-14.august!  Book ditt opphold her! 


Les mer om retningslinjer for opphold på ubetjente hytter her: https://telemark.dnt.no/hytteinformasjon/ 

Støtt hyttetilbudet, bli medlem av DNT her! 


Krokan turisthytte
Krokan turisthytte Foto: Jenny Flobak

Skrevet av Henriette Hack 13. juli 2020