Høstsalg på Monsenserien fra Aclima!

Foto: Katrine Tellsgård

Lars Monsen Anárjohka – dette er en serie ullundertøy i merinoull, for ekte friluftsfolk. Lars Monsen har sammen med Aclima utviklet en kolleksjon som er gjennomtenkt, av høy kvalitet og for folk flest.

Plaggene har detaljer som brystlommer med oppheng for kompass, gps eller annet turutstyr. Det er sydd på utvendige hemper slik at du lettere kan henge opp og tørke klærne når du er på tur. I tillegg er det gode og romslige varmelommer og områder med ribbestrikk for god passform. Dette ulltøyet her er perfekt for de som trenger ulltøy som er skapt for de som liker seg ute. Lars Monsen har et uendelig antall års erfaring fra det å bo i villmarken, og derfor var det perfekt at vi sammen utarbeidet disse ullplaggene her.

Warmwool - et av Aclimas mest testede materialer som er mykt mot kroppen, transporterer svette og isolerer godt.
Alt Lars Monsen har lært, har han lært på den harde måten. Resultatet ser du i detaljene.

I forbinnelse med at høsten er her ønsker vi å gi en ekstra god pris på denne serien til alle våre medlemmer.
Derfor gir vi 30% om du er medlem på hele Monsen serien fra Aclima!

Skrevet av Mina Borgejordet Simones 28. september 2020