Ibsen og DNT Telemark på tur!

Kajakk med Ibsen og Jeanne Bøe
Kajakk med Ibsen og Jeanne Bøe

Skuespiller, Jeanne Bøe, og DNT Telemark presenterer Ibsen fjord og fjell. Jeanne tar med Ibsens tanker og verk på tur, og har iløp av 2020 vært å besøkt mange steder i fylket!

Her kan du se flere bilder av det som så langt har skjedd i prosjektet Ibsen og DNT-Telemark på tur og lese hva både tilskuere og Jeanne Bøe selv mener om prosjektet.

Bente Drtina, leder i Bø Turlag: Jeanne Bøe målbandt med Peer Gynt, og brukte naturskjønne Evjudalen som teaterscene på en fasinerende måte. 
 
Thor Christiansen, leder i Vinje Turlag:
Å oppleve Ibsen og Peer Gynt med slik innlevelse på tur i fjellheimen, i en kajakk eller ved solnedgang om kvelden var uforglemmelig, og noe vi bærer med oss videre. 
 
Øystein Akselberg, Bø Blad: Aldri før har så mange vaksne møtt Peer Gynt ute i Evjudalen. Bæe spelte med stor innlevning på ein fargerik måte. 

Jeanne Bøe: Intet mindre enn utrolig mange fine møter med folk i naturen og fantastiske tilbakemeldinger fra publikummere – og ikke minst noen helt magiske innslag som Solveig sang i kajakk på Møsstrond, Peer Gynt på Mælakollen i Siljan – og nå sist Ibsen-dikt i snødrev på Gaustatoppen. Pluss mange andre uforglemmelige øyeblikk, så langt.

Ibsen og DNT Telemark planlegger også flere turer i løp av 2021, så følg med på våre nettsider for oppdatert program! 

Skrevet av Henriette Hack 29. september 2020