Lyst på en ny hobby?

Foto: André Marton Pedersen

Kan du tenke deg å lære noe nytt, og kanskje få en ny hobby? Bli med på kurs!

Allerede 1. desember åpner vi opp for innmelding for 2021, og vi håper enda flere blir med i DNT-familien. Som medlem har du mange fordeler, både økonomisk og på kunnskapsfronten. En av DNTs samfunnsoppgaver er å tilby opplæring innenfor friluftsliv for å legge til rette for at flest mulig kan få naturopplevelser for livet.

For kanskje 2021 er året for å lære noe nytt? På landsbasis finnes det kurs for enhver smak. DNT tilbyr kurs innen padling, klatring, bre og fjellsport. Vi har også egne turlederkurs og egen instruktørutdanning. Ferskingkursene gir deg kunnskap og trygghet til å dra på tur alene. De er åpne både for deg som har gått på tur før, og for deg som er nybegynner. Du kan delta landet rundt, hele året – og som medlem får du alltid rabatt.

Ifølge en undersøkelse gjort av Ipsos for Norsk Friluftsliv nå i oktober framgikk det at hele 46% av Norges befolkning ikke kan bruke kart og kompass. Kanskje du er en av disse? Da trenger du ikke å vente til 2021 med å tilegne deg denne kunnskapen. 3. desember holder vi kart- og kompasskurs her på tursenteret i Torggata i Skien. Klikk på knappen under for å lese mer og melde deg på kurset.

Foto: Marius Dalseg Sætre

Om du allerede har vært en del på tur og kunne tenke deg å ta med andre ut, kan turlederkursene våre passe godt til deg. Turlederkursene er bygd opp trinnvis, og det første steget er ambassadørkurset. Dette gir en innføring i organisasjonen og hva man kan bidra med - enten som turleder eller som frivillig innenfor andre områder i organisasjonen. Allerede 22. oktober kan du bli med på ambassadørkurs her på tursenteret i Skien. Du finner mer informasjon om kurset og kan melde deg på ved å klikke på knappen under.

Foto: Marius Dalseg Sætre

Kunnskap om friluftsliv gir deg tryggheten du trenger for å ta fatt på nye utfordringer og prøve deg på nye hobbyer. Det er alltid en god følelse å lære noe nytt, og vi håper å se deg på kurs hos oss i år og til neste år!

Skrevet av Katrine Tellsgård 13. oktober 2020