LEDIG STILLING

ANLEGGSANSVARLIG

- Engasjement med mulighet for fast stilling.

Telemark Turistforening eier og drifter flere hytter og anlegg fra kyst til fjell i Telemark. blant de største og mest kjente er de betjente turisthyttene Gaustatoppen, Kalhovd og Mogen. For å opprettholde god teknisk standard, følge opp offentlige krav og publikums forventninger, søker vi nå etter Anleggsansvarlig.

I første omgang er dette et engasjement ut året, med hovedfokus på å etablere et oppgraderingsprosjekt for Gaustatoppen Turisthytte. Arbeidet gjennomføres i tett samarbeid med daglig leder. Når prosjektplan er på plass vil det være mulighet for forlengelse av engasjementet i form av prosjektgjennomføring. Målsetting er at engasjementet skal tydeliggjøre behov og lønnsomhet for en fast stilling som anleggsansvarlig i Telemark Turistforening.

Vi søker deg med teknisk kompetanse, og evne til å legge til rette og motivere til frivillig innsats. du må like tanken på en fleksibel jobb hvor du den ene uka er ute i felt og bidrar praktisk, og den andre blir sittende med plan og prosjektering.

Tiltredelse snarest
Lønn etter avtale