200 fullførte for 5. året på rad!

Fra Hørsfjell i Bamble.
Fra Hørsfjell i Bamble. Foto: Katrine Tellsgård

Ti-Topper'n Grenland er over for i år. 2295 personer fullførte denne sesongen, og hele 200 av disse har vært med 5 år på rad!

Siden oppstart i 2004 har mange tusen årlig fullført med ti eller flere topper. Ti-Topper'n byr på uformell konkurranse med seg selv, og fungerer som en inspirasjon til å komme seg ut i naturen. 

I år ble et litt annereldes år på alle områder - også for Ti-Topper'n Grenland. Fire av de mest populære og sentrumsnære toppene ble tatt ut av lista og erstatta med nye, spennende, men også litt mer avsidesliggende topper. Dette for å spre turgåerne utover, sånn at vi kunne ha oppstart av årets Ti-Topper på tross av Korona-pandemien. 

Fra Årdalsåsen.
Fra Årdalsåsen. Foto: Katrine Tellsgård

Heldigvis ble også de nye toppene tatt godt i mot av Ti-Topper'n-entusiastene, og 200 av disse kan nå komme innom DNT Telemarks tursenter i Torggata 15 for å hente sitt jakkemerke som bevis på at de har fullført hele 5 ganger!

Klikk på knappen under for å se om du er en del av denne spreke gjengen. 5 års-gjengen består både av barn og voksne.

5 års-merket!
5 års-merket! Foto: Roger Gundersen
Årets pokaler til barna.
Årets pokaler til barna. Foto: Roger Gundersen

I tillegg til 5 års-merket, kan alle barn mellom 0 og 16 år nå komme innom tursenteret ​​​​​​​for å hente sin pokal. For å få en pokal må barn ha gått minst 5 topper. Vi sees!

Åpningstider tursenteret: mandag - fredag: 10:00 - 16:00, torsdag: 10:00 - 18:00, lørdag: 10:00 - 14:00

Skrevet av Katrine Tellsgård 11. november 2020