Ta med barna på opplevelsestur

Foto: Eirin Frantzen

På tide å dra på eventyr i høstmørket!

For barna er det ikke de lengste turene eller de høyeste toppene som gjelder. For dem skjuler eventyret seg under en stein eller rundt neste sving. Da kan Turbos turbingo være midt i blinken!

Det skal ikke være komplisert å dra på tur. Spesielt ikke om det er nærtur som er på planen. Turbingo er en morsom måte å motivere de minste til å bli med ut i høstkulda.

Her kan du laste ned Turbos turbingo og Turbos vinterturbingo

Turbingo på 1,2,3

1. Finn flest mulig eller et bestemt antall av tingene som er tegnet eller skrevet på arket
  2. Sett kryss for hver ting du finner
  3. Den som finner riktig antall ting først, eller kan krysse av flest funn først er Bingovinner
  • For litt større barn er det fint med et rutenett (som vår pdf), der oppgaven er å finne alle tingene på en valgt rad for å få BINGO. Enkle turpremier er lov.

Last ned pdf-filene med bingobrett, eller lag din egen med oppgaver og mål for turen. Tilpass jakten til årstiden, området, alder og interesser. La gjerne barna komme med forslag.

Asfaltbingo kan være like engasjerende som naturbingo - særlig når det er mørkt. Trafikkskilt, refleks, detaljer på hus, bokstaver, ulike kjøretøy, trær, gjenstander og annet kan gi en spennende detektivjakt i nabolaget.

Om dere kvier dere for å ta turen ut i hsøtkulda, har vi nå supertilbud på Devold-ullesett til både voksne og barn.

Medlemspris for sett til voksne: 799,- | Medlemspris for sett til barn: 599,-

Devold Multi Sport er strikket i ekstra myk merinoull, og bearbeidet for å gi en ribb med maksimal styrke i forhold til letthet.

Ribbstrukturen gir et undertøy som inneholder mye luft. Luft har overlegen isoleringsevne mot både kulde og varme, og Devold Multi Sport vil regulere kroppstemperaturen optimalt under enhver utendørsaktivitet.

Undertøyet puster og føles lett og mykt. Devold Multi Sport sitter behagelig tett mot kroppen, og tar opp fuktighet slik at du holder deg tørr.

Velkommen til en hyggelig handel på tursenteret i Torggata 15 i Skien!

Skrevet av Katrine Tellsgård 12. november 2020