Gi en hytte i julegave

Illustrasjon: Hild Fjermestad Aase. Foto: Espen Haagensen

Gi et hytteopphold i julegave! Få hele hytta for dere selv.

Jula nærmer seg og mange er allerede i gang med årets julegaveinnkjøp. Men hva gir du egentlig til den som har det aller meste fra før? Strømper? Dagbok 2021? Skjerf? Joda, helt greie gaver det, men litt kjedelige kanskje? Er du på jakt etter en helt unik julegave kan du nå gi et opphold på en turlagshytte! For frem til 1. januar 2022 kan du nemlig nå leie en hel turlagshytte - og få den helt for deg og dine!

Hva er vel ikke bedre å samle familien til en fin helg sammen i fjellet og få tid til fine skiturer, lage god mat og ha den gode samtalen?

Bestill hytte nå - og print ut denne flotte plakaten

Fast pris for fire av hyttene

DNT Telemarks turlag leier altså nå ut alle turlagshyttene som enheter - folk kan ikke bestille sengeplass som tidligere. Dette gjelder for Flekkerhytta, Fugleleiken, Sommerseter og Solumhytta. Det betyr at én familie eller én kohort kan reservere hytta pr døgn og få den helt for seg selv. Bakgrunnen for dette er siste endringene i smitteverninstruksene og for å hindre at flere grupper møtes på hyttene.

Prisen for overnatting blir lik for alle de fire hyttene nevnt over; 600 kroner for medlemmer og 1200 kroner for ikke-medlemmer. Det er ikke maksgrense for antall personer i en familie/kohort, men alle må selvsagt følge de nasjonale og regionale retningslinjene for private sammenkomster. Antall personer som skal på hytta må registreres ved bestilling av hytta.

Gi bort øyidyll

I tillegg til skogshyttene Flekerhytta, Fugleleiken, Sommerseter og Solumhytta, er Øitangen på Jomfruland utenfor Kragerø helårsåpen og klar til å ta i mot den heldige gavemottakeren. Øitangen består av fire hytter på et koselig tun, så her kan man leie både store og små bygg. Tre av hyttene leier man i sin helhet. Hyttetunet er omkranset av Jomfruland nasjonalpark, med rullestreinstrand, eikeskog og havet som nærmeste nabo. Les mer om Øitangen her.

Slik gjør du det

1. Gå på UT.no og bestill den hytta du ønsker, eller klikk deg direkte inn via knappene under.

2. Print gjerne ut denne plakaten og gi ved gaven.

3. Gratulerer! Nå er den gaven fikset. Len deg tilbake og gled deg til jul!

Vinter på Narefjell, Svanstul. Foto: Katrine Tellsgård

Stransidyll ved Øitangen. Foto: Marius Dalseg Sætre