Tur til Øitangen 

Øitangen Jomfruland
Øitangen Jomfruland Foto: DNTtelemark

Advent er endelig her, hva er vel hyggligere enn å ta en hyttetur sammen med familien? 

Ute på Jomfruland ligger Øitangen som består av 4 DNT-hytter. Øitangen er helårsåpent og har forstatt ledige plasser for å ta i mot deg som har muligheten til å ta en førjulstur eller romjulstur!

Foto: Espen Hagenseen

Jula nærmer seg og mange er allerede i gang med årets julegaveinnkjøp. Men hva gir du egentlig til den som har det aller meste fra før? Er du på jakt etter en helt unik julegave kan du nå gi et opphold på en turlagshytte! Slik gjør du:

1. Gå på UT.no og bestill den hytta du ønsker, eller klikk deg direkte inn via knappene under.

2.Print gjerne ut denne plakaten og gi ved gaven.

3. Gratulerer! Nå er den gaven fikset. Len deg tilbake og gled deg til jul!

Øitangen ligger helt ute i Kragerøs havgap, så her gjelder det å ta med god ull!

Aclima WarmWool Hoodie med glidelås er en av Aclimas mest populære hettegensere. Med funksjonelle treveis hettefunksjon kan du velge mellom rund hals, polo eller dekke til hele hodet med den integrerte balaklavaen. Den har toveis glidelås på brystet sådu kan raskt bli kvitt overskuddsvarme, og lukke igjen når man blir kaldere. Ved å bruke tommelhullet ved håndleddet holder du genseren på plass og unngår en glippe som slipper til kald luft. Den har en smal passform og egner seg godt som baselayer på kalde dager, med ribbestrikkede felter i siden for bedre komfort og bevegelse. Du kan putte hendene i en varmelomme med glidelås på magen. Du har enkel tilgang til smartklokken for hettegenseren er designet med en praktisk klokkeåpning på venstre arm. 

Dette er genseren som er perfekt for deg som har behov for en ny ulltrøye enten du skal på langtur i vinter på fjellet, eller trenger en ny trøye til lufteturen i nærområdet. 

Trøyen har vi inne i 2 farger til dame (på bildet under) og to farger til herre! Kom innom oss i tursenteret i Skien eller ring eller send en epost så sender vi deg per post.

Foto: DNT Telemark

Meld deg inn i dag, og kom innom vårt tursenter. Da får du 15% ekstra rabatt på ditt første kjøp i tillegg til 15% medlemsrabatt! 

Bor du et stykke unna? Ikke fortvill, tilbudet gjelder også om du ringer oss og viser til du har meldt deg inn i dag! Vi sender det du vil ha per post. 

Tilbudet gjelder ikke tilbudsvarer, kun én gang, og kun for nye medlemmer.

Skrevet av Henriette Hack 1. desember 2020