Pinnebrødtur til Barnas Turlag Porsgrunn

Pinnebrødtur med Barnas Turlag Porsgrunn til Årdalsåsen. Alle
Pinnebrødtur med Barnas Turlag Porsgrunn til Årdalsåsen. Alle Foto: Rebekka L. Øvre-Eide

For tredje år på rad arrangerte Barnas Turlag Porsgrunn pinnebrødtur til Årdalsåsen. Og for første gang skinte solen fra start til slutt.

En fin gjeng med både store og små la i vei fra Moheim. Turbo fjellrev var også med. Likeså Kåre Bever og enhjørningen Prikk. Selv om noen mente det så veldig langt ut til toppen på kartet, så gikk det veldig radig å legge bak seg de ca 200 høydemeterne. Det gikk sport i å tråkke og ta på steinene som hadde blått stimerke. Ellers snakket vi om blader, trær og matematikk.

Det ble en liten fortropp som inntok POT-gammen først og fikk i gang bålet. Etterhvert ble det mange i gammen, selv om det også var deilig å sitte ute i solen. Pølser, ballerinakjeks og marshmallows ble behørig grillet. Så var det klart for pinnebrød. I år med alternativt mel og det likte barna godt.

Tusen takk for turen til alle som deltok. Dette var siste tur i Barnas Turlag Porsgrunns program for 2015. Vel møtt til nye turer i 2016! Vi starter med et vinterarrangement i Oklungen søndag 24.januar 2016 dersom snøen er på plass.

For Barnas Turlag Porsgrunn
Rebekka L.Øvre-Eide 

Skrevet av Mikel Gonsholt 19. oktober 2015