UkE 43 supertilbud: Arcteryx

Denne uken har vi tilbud på aktivitetsjakken Arxteryx Squamish Hoody. Dette er en superlett og komprimerbar hettejakke, som er laget av et veldig holdbart materiale. Ideell som vindavvisende lag under aktiviteter i varmt vær.

Denne hettejakken er laget av lett, men holdbart mini-Ripstop-tekstil med mekanisk strekk, som tåler en støyt. Den har minimale sømmer og luftgjennomtrengelig PU-belegg som gir bedre evner når det gjelder vindavvising og temperaturregulering. Denne jakka kan også pakkes ned i sin egen brystlomme, og er dermed det ultimate innen pakkvennlighet. En vindjakke som dette er veldig kjekk å ha når det blåser og ikke regner, eller når en fullblods regnjakke er unødvendig. Vi har den inne i både dame og herre.

Vekt ca 160 g

Tilbudspris medlemmer; kr 750,-

Veil; kr 1199,-

Tekniske egenskaper

• Lett vekt

• Kan komprimeres og pakkes

• Vindavvisende

• Impregnering med DWR-finish (Durable Water Repellent) hjelper vanndråper bort fra tekstiloverflaten

Mønster

• Formsydde albuer

• Kilestykker i armhulene

• Athletic fit / litt løstsittende passform som gir en slankere og mer kledelig profil

Lommekonfigurasjon

• Pakklomme på bryst med festepunkt

• Sekken kan pakkes ned i sin egen lomme

• Gossamera™—100% Nylon ripstop-tekstil med vannavvisende belegg

Vedlikehold

• Maskinvask ved middels temperatur.

• Tåler ikke tøymykner.

• Tåler tørketrommel ved middels temperatur.

• Tåler ikke stryking.

Premier