Klar for Topp7?

29. mai braker årets Topp7-tur løs! Husk å melde deg på!

Vi går fra Skien til Porsgrunn over sju topper, og passerer også noen av de offisielle Ti-Topperne

Løypa er på litt over 20 km. Solmyrås sportskapell vil holde åpent denne dagen for servering av vafler, brus og liknende.

Fra Kjerkeåsen, en av Ti-Topper'ne som ofte går igjen og som du vil gå forbi på denne turen. Foto: Katrine Tellsgård

Starten foregår ved DNT Telemarks kontor i Torggata 15 i Skien. Vi går i mål på Frydentopp rett ved Porsgrunn Porselen.

• Oppmøte 09:30 utenfor kontorene til DNT Telemark
  • Start kl. 10.00
  • Målgang ca. kl. 18.00 (vi beregner ca. 8 timer på hele turen inkludert pauser)
  • Deltageravgift 100,- for medlem / 300,- for ikke-medlem
    • I deltageravgiften ligger det utdeling av niste fra Mathuset i Hesselsbergsgate (ved påmelding etter fristen kan mat ikke garanteres, men prisen vil være den samme)

Toppene:

1. Kjempa
  2. Vindalsåsen
  3. Piggen
  4. Kjerkeåsen
  5. Lakollen
  6. Torsberg
  7. Frydentopp

Turledere: Bjørn L Rasmussen, Morten Realfsen og Silje Tollefsen

Parkering bak pp-senteret og rutebuss til startpunkt i Torggata 15, eller oppmøte direkte ved startpunkt og bussen tilbake etter turen. Se farte.no for bussens rutetider.

Påmelding her.
Påmeldingsfrist 24.05

Her finner du turens høydekurve og litt teknisk info fra fjorårets tur.