To nye juniorgrupper

Foto: Marius Dalseg Sætre

Denne våren starter det opp to nye juniorgrupper i DNT Telemark – DNT junior Seljord og DNT junior Kviteseid.

Disse turgruppene kommer til å tilby en mengde ulike turer og aktiviteter til barn og ungdom i alderen 12 til 16 år, som for eksempel klatring, uteovernatting i hengekøye, hundekjøring, bål og uteliv, padling og ski. Deltakerne trenger ingen erfaring med ulike friluftslivsaktiviteter fra før for å være med, og de fleste av aktivitetene er gratis.

For å drifte dette tilbudet ønsker både DNT junior Seljord og DNT junior Kviteseid seg flere frivillige voksne. Er du en trygg voksen med interesse for friluftsliv, og et ønske om å videreformidle turglede til neste generasjon? Da er det deg vi er ute etter! Som frivillig vil du motta kursing etter eget ønske og behov – vi tilbyr turlederkurs, samt kurs innenfor en rekke ulike friluftsaktiviteter som f.eks. kajakk, klatring og vinterfriluftsliv.  

Høres det interessant ut? Ta kontakt med leder for DNT junior Seljord, Jette Bergfjord: jette.bergfjord@gmail.com eller leder for DNT junior Kviteseid, Stian M. Heggtveit: stianhegg74@gmail.com, evt. fagansvarlig for ungdom i DNT Telemark, Solveig Rauan Holten: solveig.holten@dnt.no | 995 40 087.

NB! Følg med på nettsidene til DNT junior Seljord og DNT junior Kviteseid for mer informasjon om hva de planlegger fremover.