HELT KONGE I DRANGEDAL

Gautefall turlags leder Kjell Peder Haugene (t.v.) ønsker Hans Majestet Kong Harald velkommen til Drangedal og Gautefall turlags stand, bivånet av leder for Barnas turlag Gautefall, Eldbjørg Lia Ettestad (t.h.) og leder for seniorgruppa i turlaget, Brit Solberg Straume.

Det var ingen tvil om hvem som var midtpunktet da Hans Majestet Kong Harald besøkte Drangedal og Drangedal bygdetun tirsdag 27. oktober.

Stemningen sto da også nærmest i taket da Kongen kom og besøkte Gautefall turlags stand. Her møtte turlagets leder Kjell Peder Haugene, Barnas turlags leder Eldbjørg Lia Ettestad og seniorgruppas leder Brit Solberg Straume opp for å hilse på Kongen og orientere ham om de mange aktivitetene turlaget gjennomfører. Kongen tok seg god tid og viste stor interesse for arbeidet. Kongen fikk også overrakt turboka «40 turer i Drangedal og Gautefall» til Kjell Peder Haugene og lovte å ta den med hjem til noen der som også var interessert i turgåing…

Det var en ære å få være en del av vertskapet for kong Haralds besøk i sin kommune nummer 358 av 428, denne gang var det Drangedal.

Høyt humør og god stemning mellom Hans Majestet Kong Harald og Gautefall turlags ledertrio med turlagsleder Kjell Peder Haugene, Brit Solberg Straume (seniorlaget) og Eldbjørg Lia Ettestad (t.h.) (Barnas turlag), fulgt av drangedalsordfører Karianne Sydtveit Reiten (med ryggen til).

Skrevet av Henriette Hack 28. oktober 2015