Tursekk til sommeren!

Foto: Katrine Tellsgård

Det er få ting som slår en tur i finværet, enten turen går til skogs, kysten eller over vidda. I tursenteret har vi et godt utvalg av sekker til dame og herre, barn og voksne, og for de lange og de korte turene.

Tursekken er en viktig del av turopplevelsen, og om sekken ikke dekker alle behovene man trenger til de ulike turene kan dette fort merkes. I tursenteret i Torggata 15 har vi en rekke utvalgte sekker fra Osprey, Deuter og Bergans som forhåpentligvis er med på å gjøre turen din hakket bedre.

Her er noen av sekkene vi kan tilby fra Osprey:

- Talon (herre) 11L                 Tempest (dame) 9L

- Talon (herre) 22L                Tempest (dame) 20L

- Talon (herre) 33L                Tempest (dame) 30L

- Talon (herre) 44L

- Keestrel (herre) 48L

- Exos (herre) 48L

- Exos (herre) 58L

- Atmos AG (herre) 65L          Aura AG (dame) 65L

- Aether Plus (herre) 85L

- Xenith (herre) 88L

- Aether Plus (herre) 100L

Sekkene fra Osprey har gode pakkeløsninger og er tilrettelagt for turer med mye variert aktivitet og utstyr. Sekkene er behagelige å gå med både med mye og lite utstyr. Sekkene er gode å justere og tilpasse slik at opplevelsen av å gå med sekken skal bli behagelig.

Fra Deuter har vi dette utvalget:

- Kikki 6L

- Kids 12L

- Waldfuchs 14L

- Fox 40L

Fra Deuter har vi jr-tursekker for barn og ungdom, slik at også de vil få en behagelig sekk å gå med på turen. Deuter har også flere gode pakkeløsninger for sekkene sine, samt at de også er lett justerbare for å oppnå komfort og støtte. Fra Deuter har vi også to ulike bæremeiser slik at også de aller minste kan få gleden av å være med på tur!

Å velge sekk kan til tider være vanskelig kanskje fordi det er så mye man bør tenke på når man kjøper seg en tursekk. Noe av det som er viktig å tenke på er at det er viktig at sekken sitter behagelig på, at bærebeltet og skulderreimene overfører tyngden effektivt, at sekken er stor/liten nok til turen, og at rygglengden er tilpasset godt til deg. I tursenteret kan vi hjelpe deg med å velge riktig sekk så du slipper å tenke på alle disse tingene alene. Vi har i tillegg ulike vektsekker slik at man kan teste ut hvordan sekken sitter med litt tyngde i.

Alle DNT-medlemmer får 15% rabatt både på tursenteret i Skien og alle andre tursentre i DNT-systemet i Norge. Klikk på knappen under for å lese mer om medlemskap og bli medlem.

Klikk på de ulike knappene for flere nyttige tips og triks om tursekker, og pakking til sommerturene!