Er du nysgjerrig på DNT?

Varde i Stølsheimen.
Varde i Stølsheimen. Foto: Sindre Thoresen Lønnes

Har du vært med DNT på tur, eller møtt oss på stand, og lurer på hvordan du kan engasjere deg hos oss?

Lurer du på hvilke verdier vi styrer etter, eller hvordan organisasjonen er bygget opp? Kanskje du kan tenke deg å bli turleder? Da er ambassadørkurset vårt midt i blinken for deg! Kurset er første trinn i DNTs turlederstige, og er obligatorisk for alle turledere. Kurset gir en innføring i DNT som organisasjon, kjernetilbud og verdier.

DNT Telemark arrangerer digitalt ambassadørkurs torsdag 17. juni kl. 18.00, og du kan melde deg på her.

I kurset vil du får et innblikk i DNT som organisasjon, og vårt brede tilbud av hytter, stier og aktiviteter. Kurs som holdes av oss i DNT Telemark vil også gi en innføring i tilbudet vårt her i Telemark. Temaer som allemannsretten og sporløs ferdsel settes på agendaen, samt bærekraftig friluftsliv.

Etter endt kurs vil du som deltaker være i stand til å svare på spørsmål om hvem DNT er og hva vi jobber for, når folk spør (og det gjør de jo stadig). Så da ses vi på kurs?

En DNT-ambassadør er et aktivt DNT-medlem som har god kjennskap til DNT og den aktuelle medlemsforening. DNT-ambassadøren er godt skikka til å profilere DNT og DNT sine medlemsforeninger på stand, ulike arrangement og turer.

Skrevet av Solveig Rauan Holten 13. juni 2021