Fortsatt noen ledige plasser på sommerturlederkurs!

Sommer 2019.
Sommer 2019. Foto: Marius Dalseg Sætre

Det er ikke for sent å melde seg på kurs for å bli sommerturleder, 1.-5. september!

DNT Telemark arrangerer sommerturlederkurs på Hardangervidda 1.-5. september. Dette er kurset for deg som trives med å være på tur sammen med andre, har erfaring med litt lengre turer i fjellet og som ønsker å dele din friluftsglede med andre!

Målet med kurset er å gjøre deltakerne i stand til å lede turer for DNT Telemark og andre medlemsforeninger i fjellet sommerstid. Kurset tar også sikte på å dyktiggjøre sommerturledere til mer krevende turer utenfor merkete løyper, i områder med krevende terreng og til tider av året da været kan være utfordrende. Alle temaene som blir tatt opp blir gjennomført både i teori og praksis. Ved kursslutt evalueres deltakerne til godkjent/ikke godkjent sommerturleder i DNT.

Pris: 4000,- / 3500,- for DNT ung-medlemmer. Prisen inkluderer turlederboka, mat, overnatting, kursholdere, samt transport. NB! De fleste turlag er gjerne villige til å sponse deltakelse for deg som ønsker å bli sommerturleder, og ønsker å lede turer for dem, så vi anbefaler at du allierer deg med ditt lokale turlag. DNT Telemark forbeholder seg retten til å prioritere opptak av turledere i egen forening.

Mer utfyllende informasjon og program, samt link til søknadsskjema, finner du her.
Søknaden sendes til telemark@dnt.no innen påmeldingsfristen, tirsdag 27. juli.

PS! Lurer du på hva du kan vente deg av et sommerturlederkurs? Les gjerne denne festlige beskrivelsen av fjorårets kurs, skrevet av en av deltakerne, Hanne Hide.

Skrevet av Solveig Rauan Holten 19. juli 2021