Høstkampanje på Mogen og Kalhovd

Foto: Gry Thyrrestrup

Vil du på høsttur på Hardangervidda? Da bør du sjekke ut dette tilbudet!

Ta med deg familien eller vennegjengen og nyt høsten på fjellet! Fra mandag 16.august kan du bo tre netter, men kun betale for to på våre hytter på Kalhovd og Mogen. Tilbudet gjelder for halvpensjon fra mandag-fredag ut sesongen. 

Nyt en 3-retters middag på Mogen mens du nyter utsikten over Kvenna etter en dag på tur. Mogen egner seg ypperlig som base for dagsturer på vidda, og her kan du oppleve både topper, fosser, elver og dyreliv! Maten på Mogen er helt spesiell - god tradisjonsmat og lokale råvarer er viktig og middagen er hemmelig helt til alle har satt seg til bords. Les mer om hytta og bestill opphold her. 


Kalhovd ligger vakkert til ved Kalhovdfjorden sørøst på Hardangervidda. Kalhovd er et populært mål for sykkelturister, med mange muligheter på sykkelsete. Ønsker du heller å gå turer er mulighetene mange, både for kortere og lengre turer. Har du våttkort kan du nå også leie kajakk på hytta og ta en padletur på vakre Kalhovdfjorden. Les mer om hytta og bestill opphold her. ​​​​​​​

Pris inkluderer 3-retters middag ankomstdag, overnatting tre netter og frokost. 

Medlem Ikke-medlem
1930,- per person (ord.pris 2895,-) 2400,- per person (ord.pris 3600,-)

Som medlem i DNT får du egne priser på alle våre hytter! ​​​​​​​

Foto: Knut Åkredalen
Foto: Gry Thyrrestrup

Skrevet av Guro Vassbotn Skaara 10. august 2021