Våre hverdagstips

Foto: Andrea Andersen

Ikke lenge til skolestart, og for mange er nok jobbhverdagen allerede i gang. Sjekk ut våre hverdagstips!

Dra på en spontan hyttetur

La hverdagsstresset ligge igjen hjemme, finn en hytte på UT.no, bestill opphold og ta en spontan hyttetur. Om dere bor i Grenlandsområdet, kan vi anbefale å ta en natt på en av våre ubetjente hytter i Sauheradfjella og reise rett på jobb og skole dagen etter! På disse hyttene er det ikke dekning, så jobbmail- og telefoner har ingen adgang.

Familievennlige og koselige Flekkerhytta på Svanstul.
Familievennlige og koselige Flekkerhytta på Svanstul. Foto: Rine Grinilia

Utforsk et nytt nærturområde

Det er de nære turene vi har mest tid til når hverdagen er tilbake. Det betyr ikke at en må gå de samme turene gang etter gang. Klikk på knappen under for å finne nye nærturer denne høsten.

Furufjell - nærtur i Vinje.
Furufjell - nærtur i Vinje. Foto: Katrine Tellsgård

Lær noe nytt

Selv om det er læring som er i fokus på skole og jobb, er det alltid morsomt å tilegne seg andre kunnskaper - sånne man ikke får til vanlig. Disse kan vi bidra med!

Denne høsten har vi kurs i alt fra turledelse til grunnleggende ferdigheter for å drive med friluftsliv. Klikk på knappen uner for å se alle kommende kurs i Telemark.

Bli med på ferskingkurs og bli trygg i naturen.
Bli med på ferskingkurs og bli trygg i naturen. Foto: Marius Dalseg Sætre

Gjør noe for andre

Å gjøre noe for andre er å gjøre noe for seg selv. Sett av akkurat så mye tid du selv vil, og finn akkurat den aktiviteten som frister deg, og bli med i vår frivillig-gjeng. Klikk på knappen under for å lese om hva du kan bidra med og hvem du kontaker.

Foto: Thor Olav Sørensen

Bli med på dugnaden

Som medlem i DNT er du med på dugnaden for at vi kan tilrettelegge for friluftslivet gjennom alt fra merking av stier til arrangering av fellesturer. Selv om DNT er tuftet på frivillig innsats, koster det for eksempel penger å kjøpe inn verktøy og maling til løype- eller hyttedugnader. Derfor setter vi stor pris på alle våre medlemmer som er med på å gjøre at vi kan tilby gode stier, koselige hytter, sosiale fellesturer og morsomme arrangementer!

Fra Rubenstur, en tilrettelagt tur på Hardangervidda.
Fra Rubenstur, en tilrettelagt tur på Hardangervidda. Foto: Morten Flatebø

Skrevet av Katrine Tellsgård 12. august 2021