25-års jubileum for DNT-hytta Sommerseter

Foto: Olav Holta

I år er det 25 år siden hyttene på Sommerseter ble DNT-hytter, og det feires med åpne hytter og forestilling med Jeanne Bøe! 

Søndag 22. august ønsker Skien turlag velkommen til feiring av hyttene på Sommerseter. Det blir åpne hytter og forestilling med Jeanne Bøe. Turlaget stiller med bålpanne og koker kaffe på gamlemåten på denne! Vi håper du vil kombinere søndagsturen med feiring av jubileet. 

Sommerseter er en setervold som består av to hytter; Foreningshytta og Stallen. Hyttene er ubetjente og ligger vakkert til, ca 2 km fra vannet EiangenSommerseter ligger ca. 7 km fra der skogsbilveien tar av fra Bestulvegen forbi Dale mot vannet Eiangen. Sommerseter danner et knutepunkt for stinettet i Sauheradfjella og Luksefjell. Ca. 2 km fra hytta ligger vannet Eiangen, her er det fint å bade eller prøve fiskelykken! Hyttene ligger ca. 3 mil kjøring fra Skien. 

Veien inn til hytta er stengt med bom, og det er ca. 7 km langs grusvei for å komme helt inn til hytta. Dersom du har behov for å kjøre helt inn vil det være anledning til dette mellom 11:30-12:30. Vi oppfordrer alle som har mulighet til å ta rusleturen inn.  


Velkommen til Sommerseter! 

Skrevet av Guro Vassbotn Skaara 17. august 2021