La november bli #gåvember

Me er klare til å gå og me oppmodar deg til å gjera det samme!
Me er klare til å gå og me oppmodar deg til å gjera det samme! Foto: Elin Hansson

Bli med oss og gå til jobben i vår aksjon #gåvember. Bli gladere og sprekere!

Snu mørketiden til noe positivt November er kald, mørk, våt og grå. Det kan være fristende for mange å holde seg mest mulig inne. Det vil DNT sin medlemsforening Telemark Turistforening gjøre noe med. Går du til jobben i november, gjør du den mørke tida om til plusstid for din egen helse og for miljøet.

Fordelene med å gå til jobb er mange, frisk luft, mosjon og overskudd. En blir gladere og friskere! I tillegg kan du bli med i konkurransen om fine premier. Husk refleks!

Liten innsats - stor gevinst

Undersøkelser viser at fysisk aktivitet i naturen og nærmiljøet er den form for aktivitet flest ønsker å gjøre mer av. Selv korte turer gir godt mentalt påfyll og en bedre helse.

I samarbeid med Movember

Å gro bart i november har vørt en trend lenge. Det var organisasjonen Movember som lanserte idèen i 2003, der tanken er å skapa oppmerksomhet - rundt menn sin fysiske og psykiske helse, og samtidig samle inn penger til formålet. I år går Movember i retning Gåvember, ved å oppfordra alle, kvinner og menn, til å bevega seg i tillegg, i deres nystarta bevegelse Move - Les mer her

Ta bilde og merk det med - #gåvember #dnttelemark #telemarkturistforening!

Skrevet av Henriette Hack 16. november 2015