Adventskalender luke 2

I luke 2 finner du julegaven til den som har alt 🤶

DNT-kalenderen for 2022 inneholder 12 flotte friluftsbilder fra vårt vakre land, deriblant to fra Telemark.

Den perfekte julegaven til den som har alt!

DNT-kalenderen for 2022 inneholder 12 flotte friluftsbilder fra vårt vakre land, deriblant et fra idylliske Sildevika, og et fra kajakkpadling ved Øitangen på Jomfruland.

Her får du en kilde til både inspirasjon og mimring som du kan glede deg over hele året igjennom!

Pris medlem: 212,-
Pris ikke-medlem: 249,-

Kalenderen kan kjøpes i Tursenteret. Husk - vi kan også sende varer i Posten.

Gi bort et godt nytt år til jul!

Nå kan du gi bort en gave som kan fylles med innhold og naturopplevelser hele året: et medlemskap i DNT! Fjellruter med T-merkede varder, kyststier, skiløyper og ikke minst 555 hytter, fjellstuer og fyr du kan overnatte på.

Ønsker du gavekort, så har vi laget et forslag her. Det kan du printe ut selv. Du kan også få gavekort med juledesign i Tursenteret.

Skrevet av Helga Drøyli 2. desember 2021