Adventskalender luke 4

Foto: DNTbutikken.no

I luke nummer 4 finner du et dagstilbud på Aclima, en norsk ullprodusent med røtter helt tilbake til 1939!

Aclima garanterer god dyrevelferd for sauene, og rettferdige arbeidsvilkår for sine ansatte. De lager blant annet det populære “WoolNet”-undertøyet, brukt av Forsvaret i en årrekke!

WoolNet er en klassiker, elsket av turfolk, eventyrere og jegere. Dette er ullundertøy vevd i netting, av fin merinoull.

Nettingkonstruksjonen lager bittesmå luftlommer, som gir et isolerende luftlag innerst mot kroppen. Resultatet er plagg som varmer vanvittig godt i kaldt vær, samtidig som de er knallgode på ventilasjon, og forhindrer at du blir våt av svette.

Ypperlig når du veksler mellom å gå deg varm, og litt lavere tempo.

I Tursenteret har vi, foruten WoolNet, også gensere, boxershorts, sokker, pannebånd og hansker fra Aclima.

I dag, 4. desember, får du 20% medlemsrabatt på Aclima i Tursenteret i Skien!

Husk - vi kan også sende varer i Posten.

Foto: Aclima

Nå kan du gi bort en gave som kan fylles med innhold og naturopplevelser hele året: et medlemskap i DNT! Fjellruter med T-merkede varder, kyststier, skiløyper og ikke minst 555 hytter, fjellstuer og fyr du kan overnatte på.

Ønsker du gavekort, så har vi laget et forslag her. Det kan du printe ut selv. Du kan også få gavekort med juledesign i Tursenteret.

Skrevet av Helga Drøyli 4. desember 2021