Adventskalender luke 5

Foto: Silje Tollefsen

5. desember er Frivillighetens Dag! 

I DNT er det ingen som er viktigere enn våre flotte frivillige ❤ 

I dag ønsker vi å feire alle våre fantastiske frivillige, som årlig legger ned tusenvis av dugnadstimer for å gjøre friluftslivet tilgjengelig for alle. Kunne du tenke deg å være frivillig? Hva med å være vaffelvakt på Fugleleiken i vinter? Som vaffelvakt får du spre glede til skigåere og du får gratis overnatting på hytta. Alle er velkommen til å være vaffelvakt. Vi anbefaler å være flere, så ta gjerne med familien eller gode venner. 

En vaffelvakt er en frivillig person som får bo gratis på Fugleleiken Turisthytte en hel helg mot at man steker og serverer vafler, samt selger drikke, snacks og enkel mat. Vaffelvakta åpner hytta for salg klokka 10:00 og stenger klokka 16:00.  

Synes du dette høres interessant ut? Ta kontakt med oss i Tursenteret for mer informasjon :) 

Nå kan du gi bort en gave som kan fylles med innhold og naturopplevelser hele året: et medlemskap i DNT! Fjellruter med T-merkede varder, kyststier, skiløyper og ikke minst 555 hytter, fjellstuer og fyr du kan overnatte på.

Ønsker du gavekort, så har vi laget et forslag her. Det kan du printe ut selv. Du kan også få gavekort med juledesign i Tursenteret.

Skrevet av Helga Drøyli 5. desember 2021