Adventskalender luke 7

Foto: dntbutikken.no

I dagens luke finner du en favoritt hos oss – de nye DNT-flaskene fra Nalgene.

Flaskene kommer i to ulike design: “Det ligger i vår natur” og Glittertind, i tre forskjellige farger. Dette er den siste vannflasken du trenger å kjøpe. En klassiker som tåler absolutt alt! Du kan helle på kokende vann, den tåler ekstreme temperaturer. Fyll den opp med varmt vann, legg den i soveposen og vipps så har du en varmeflaske. Pynt den med klistremerker som viser hvor du har vært og skap et vandrende minnesmerke fra alle dine turopplevelser.

Flaskene har stor flaskeåpning, praktisk målenivå på siden og kraftig loop-rem. Produsert i Tritan, som er Nalgenes kraftige – BPA-frie – plastmateriale. Setter ikke smak eller lukt, og kan vaskes i oppvaskmaskin. Kom innom oss i dag for å få 20% rabatt på denne fine, grønne julegaven!

Ord.pris: 270,-
Medlemspris i dag: 216,-

Nå kan du gi bort en gave som kan fylles med innhold og naturopplevelser hele året: et medlemskap i DNT! Fjellruter med T-merkede varder, kyststier, skiløyper og ikke minst 555 hytter, fjellstuer og fyr du kan overnatte på.

Ønsker du gavekort, så har vi laget et forslag her. Det kan du printe ut selv. Du kan også få gavekort med juledesign i Tursenteret.

Skrevet av Guro Vassbotn Skaara 7. desember 2021