Adventskalender luke 8

Foto: Ruth Ellegård

I luke 8 vil vi tipse om en av våre hytter - DNT Øitangen gir deg den perfekte starten på det nye året!

Ta med deg familie eller venner på en nyttårstur til Øitangen, opplev "sommerparadiset" i herlig vinterdrakt!

Du finner de vakreste stjernehimlene på Jomfruland, der havet og mørket omkranser en vinterro som føles langt inn i sjelen. Det magiske vinterlyset er en fryd å fotografere! Rullesteinstrendene og de fine skogstiene er verdt et besøk. Hvis snøen faller, bør du ta med deg skiene.

Velkommen ut til havgapet, til fyr i peisen inne eller til bålpannekos ute. Ta med deg litt god mat og drikke, overnatt på Øitangen  og bestem deg for en god start på 2022!

Nå kan du gi bort en gave som kan fylles med innhold og naturopplevelser hele året: et medlemskap i DNT! Fjellruter med T-merkede varder, kyststier, skiløyper og ikke minst 555 hytter, fjellstuer og fyr du kan overnatte på.

Ønsker du gavekort, så har vi laget et forslag her. Det kan du printe ut selv. Du kan også få gavekort med juledesign i Tursenteret.

Skrevet av Guro Vassbotn Skaara 8. desember 2021