Foto: André Marton Pedersen

Adventskalender luke 9

Kommer du deg ut på tur når det er holkeføre ute?

I dagens kalenderluke får du -20% medlemsrabatt på skikkelige brodder!

Foto: Snowline

Snowline  Chainsen Pro er et par kraftige brodder for deg som går eller løper mye i ulendt terreng og på glattisen.

Har du kanskje en fast nærtur du går ofte, men som fungerer best på barmark? Synes du det er vanskelig å komme seg på tur i skogen i mellomsesongen, før skiløypene er klare?

Disse broddene holder deg på beina med pigger av høykarbonstål.

Broddene passer like godt i glatte bygater som på glatte stier i skog og fjell. Fordi de er så grove, får du også bedre grep i løs snø.

I dag, 9. desember, får du som er medlem -20% på disse! Prisen blir da 399,-.

Tilbudet gjelder i Tursenteret i Skien. Husk - vi kan også sende varer i posten.

Gi noen et godt nytt år til jul
Foto: Marius Dalseg Sætre

Nå kan du gi bort en gave som kan fylles med innhold og naturopplevelser hele året: et medlemskap i DNT! Fjellruter med T-merkede varder, kyststier, skiløyper og ikke minst 555 hytter, fjellstuer og fyr du kan overnatte på.

Ønsker du gavekort, så har vi laget et forslag her. Det kan du printe ut selv. Du kan også få gavekort med juledesign i Tursenteret.

Skrevet av Helga Drøyli 9. desember 2021