Haukeliseter. Mars 2020.
Haukeliseter. Mars 2020. Foto: Marius Dalseg Sætre

Adventskalender luke 11

I luke nummer 11 finner du et medlemstilbud på en kjempegod isolasjonsbukse - og en fin-fin julegave til frikjørings-entusiasten!

Bergans Mjølkedalstind er en bukse i et superlett men isolerende PrimaLoft-materiale.

De 3/4-lange bena gjør at den passer perfekt med skistøvler, og glidelås hele veien ned på begge sider, lar deg ta den av og på uten å ta av deg støvlene.

Dette gjør den perfekt til toppturer på ski, hvor det holder med stilongs og skallbukse på tur opp, men du trenger ekstra varme til nedkjøringa. Mjølkedalstind er skapt for dette formålet, du "zipper" den enkelt på på toppen!

Fram til 24.12. (eller så langt lageret rekker) får du hele 40% medlemsrabatt på denne i Tursenteret!

Husk: vi sender gjerne varer i posten om du bor langt unna.

Foto: DNTbutikken.no

Mjølkedalstind har navnet sitt fra - ikke overraskende - Mjølkedalstind (2138 moh.), beliggende midt i Jotunheimen.

Den ble først besteget av William C. Slingsby i 1881. Han kalte den "én av Norges mest grasiøse topper".

Foto: DNTbutikken.no
På vei ned fra Mjølkedalstinden en fin dag i mars. Bildet er et innsendt bidrag til DNTs fotokonkurranse. Foto: Tom Arne Grini

Skrevet av Helga Drøyli 11. desember 2021