Adventskalender luke 17

Foto: bilde er hentet fra DNT-butikkens nettside

Ingenting er så godt som å holde varmen i vinterkulda både når man beveger seg, men også når man vil sette seg ned eller sove en natt under himmelen. I dagens luke har vi -20% medlemsrabatt på såler og liggeunderlag fra Norsk Ullsåle!

Ull har noen fantastiske kvaliteter som kommer oss turgåere godt til nytte på vinteren. Ullfiber er slitesterkt og fremfor alt varmeisolerende. Ull har som kjent god evne til å absorbere fukt samtidig som det fortsatt isolerer og varmer godt.

Norsk Ullsåle Utmark Ullunderlag er et liggeunderlag som er laget av 100 % ren, norsk saueull. På grunn av sin varmeisolerende egenskap, egner det seg spesielt godt som underlag i hengekøyer, på luftmadrass og i pulk. Størrelse: 190 x 58 x 0,8 cm

Norsk Ullsåle lages av renset norsk ull av beste kvalitet. Produktene lages ved bruk av en gammel teknikk der ullfibrene blir bundet sammen så sålen blir kompakt, men fibrene beholder også sin naturlige spenst, noe som er viktig for optimal isolasjon.

Norsk Ullsåle Innmark er spesielt beregnet for småsko som støvletter og joggesko hvor det ikke er plass til en tykk såle. Sålen består av renset ull av utsøkt kvalitet og har spesielt god spenst. Sålen blir laget ved hjelp av en gammel teknikk utført med moderne teknologi. Norsk ullsåle Utmark er en noe tykkere variant. Sålen er 8 mm tykk og er en varm inleggsåle som består av 100 % ren saueull. Denne sålen passer perfekt til fjellsko, støvler, vernesko og annet fottøy hvor det er plass til en skikkelig såle.

Medlemstilbudet gjelder til og med lørdag 18.desember!

Gi noen mer av dette til jul
Foto: Marius Dalseg Sætre

Skrevet av Guro Vassbotn Skaara 17. desember 2021