Vil du og familien bli testpiloter for DNT i 2016?

Hopp i det! Bli testpiloter for DNT i 2016. Nå søker vi etter familier som gjerne vil på nye eventyr.
Hopp i det! Bli testpiloter for DNT i 2016. Nå søker vi etter familier som gjerne vil på nye eventyr. Foto: Julie Maske

Nå søker vi etter fem familier fra hele landet som gjerne vil på nye tureventyr. Er det deg - og din familie?

Passer DNT hytta for en 14-åring som må vaske håret daglig? Ligger Fannaråkhytta for langt unna for 4-åringen? Er det god nok sti for å ta med barnevogna til Jøldalshytta? Synes 7-åringen det er kult å vri om DNT-nøkkelen og erobre sin første selvbetjente hytte? 

Hvordan få familien til å padle i takt? Eller hvordan få familien ut på tur i det hele tatt? Slike ting trenger vi nå testfamilier til.

Søk her:http://www.familieprosjektet.no/

Deler kompetanse og turglede

Vi vet alt om forviklingene og interessemangfoldet som kan utspille seg i en familie når temaet er tur. Sammen. Og vi vet mye om alle forberedelsene, utstyret og valgene som kan være barrierer for å komme seg ut. Men vi vet også alt om hvor mye glede, mestring, fellesskap og styrke det ligger i å kunne ferdes i naturen og på tur sammen  - når turen er lagt opp så den passer hele familien.  
Vi vet rett og slett mye om hva som skal til, og hvor uendelig mange gode og varierte tur- og naturmuligheter DNT har å by på.

Nå vil vi gjerne dele vårt unike landsdekkende tilbud og vår boblende turglede med et knippe familier som vil være testpiloter i 2016.  

Fra turdrømmer til virkelighet

Kanskje kan vi realisere en drøm dere ellerede har om en overnattingstur i skogen, en familievennlig topptur eller en hytte- til hyttetur i fjellet? Kanskje sender vi dere på en dagstur i marka en dag, og på padletur til et fyr i skjærgården en annen?
Eller trenger dere å lære om kart og kompass? Og hvordan dere pakker tursekken, og planlegger fine turer og uteopplevelser? 

Alt dette - og mere til er det mulig å ønske seg og å få til for testfamiliene i 2016. Det viktigste er at dere er åpne for nye utfordringer og vil ta steget mot nye mål, har litt tid til disposisjon - og lyst og mulighet til å dele erfaringene med oss underveis.

Dere kan være medlemmer i DNT, eller ikke. Ha turerfaring - eller være ferskinger. Høres dette spennende ut? Søk da vel?! 

Jo mer vi er på tur sammen - jo gladere blir vi. Foto: Marius Dalseg Sætre
Til topps! Foto: Julie Maske

Praktisk informasjon

Deling:

En viktig forutsetning er at dere ikke har noe i mot å bli filmet av vårt filmteam, og kan lage enkle videoopptak selv (mobil).

I tillegg er det viktig at dere vil dele opplevelsene deres på Facebook, eller kanskje via en blogg, som igjen blir delt i DNTs  kanaler. Dere må også synes det er fint å stille opp om lokalavisen eller andre andre medier har lyst til å snakke litt med dere underveis.

Familien:

Vi søker etter ulike typer familier fra hele landet, som bor sammen (eller i nærheten av hverandre) - og som vil ut på tur.

Testing:

Familiene må ha lyst og mulighet til en vinter- og vårtur, og til to-tre aktiviteter / testinger ila sommeren. Turerfaringen skapes og vokser underveis. Relevant utstyr stiller vi og våre samarbeidspartnere med. DNT dekker reise og opphold på turene.

Søk nå - og få mulighet til å realisere nye turdrømmer  - og kanskje en ny og aktiv livsstil for hele familien. Da vil dere også inspirere andre til å bli med UT og til å gjøre DNTs familietilbud enda bedre. Vi vil ha hele Norge ut!

Søk her:http://www.familieprosjektet.no/

Kort eller langt og i all slags vær. DNT hjelper deg og familien ut på humørtur.
Kort eller langt og i all slags vær. DNT hjelper deg og familien ut på humørtur. Foto: Marius Dalseg Sætre

Skrevet av Henriette Hack 19. november 2015