Vil du feire nyttårsaften på en hytte?

Vinter ved Øitangen.
Vinter ved Øitangen. Foto: Cathrine Gundersen

Da bør du booke en av våre ubetjente hytter! 

Har du fortsatt ikke lagt planene for nyttårsaften? Hva med å ringe inn det nye året på en hytte? Våre ubetjente hytter i Sauheradfjellet og på Øitangen er åpent for booking. Vil du ha en hyttetur med turstiene rett utenfor døra bør du ta turen til en av hyttene i Sauheradfjellet. Eller hva med en magisk nyttårsaften ute i havgapet? Da er Øitangen stedet for deg! 

Ta med deg kohorten din og bestill en natt eller to på en av våre hytter.
OBS: Hyttene må bestilles innen torsdag 30.12, kl.15, slik at vi rekker å få sendt ut koder til nøkkelboksene. 

Foto: Preben Herregården

Flekkerhytta ligger idyllisk til rett ved innsjøen Flekkeren på Svanstul. En perfekt base for turer innover mot Svanstulflottene og Narefjell. Om det kommer nok snø kjøres det opp skiløyper i kort avstand fra hytta og flotte akemuligheter rett utenfor. Følg med her for å se om skiløypene er kjørt opp. 

Hytta ligger ca. 45 minutters kjøring fra Skien - og det går bilvei nesten helt fram til hytta.

Sommerseter
Sommerseter Foto: DNT Telemark

Sommerseter ligger i Luksefjell, og er en setervold med to hytter - Stallen og Foreningshytta. 

Hyttene bookes hver for seg, og har sengeplass til hhv. 7 og 5 personer. Fra parkeringsplassen er det ca. 7 km å gå inn til hyttene. Dersom det er nok snø, kjøres det scooterspor inn til hyttenene, så det er mulig å gå på ski. 

Også for fotturer er Sommerseter godt egna, og du kan følge merka sti herfra både østover mot Solumhytta og Skrim, og sør-vestover mot Fugleleiken og Svanstul.

Klikk her for å skrive tekst.
Vinter ved Øitangen.
Vinter ved Øitangen. Foto: Ruth Ellegård

Øitangen ligger helt ute i havgapet på vakre Jomfruland. Her ute kan du virkelig slappe av og nyte stillheten. Du finner de vakreste stjernehimlene på Jomfruland, der havet og mørket omkranser en vinterro som føles langt inn i sjelen. Det magiske vinterlyset er en fryd å fotografere! Rullesteinstrendene og de fine skogstiene er verdt et besøk. Hvis snøen faller, bør du ta med deg skiene.

Foto: Robin Johnsen

Solumhytta ligger rett nord for Økteren, øst i Luksefjell. 

Hytta ligger fritt og fint, med fantastisk utsikt - her finner man virkelig roen!

Hytta har 8 sengeplasser, i tillegg er det et nybygd anneks med to sengeplasser og hundebur i gangen. 

Fra parkeringa er det omtrent en halvtimes gange. Herfra kan man ta turen opp til populære Vardefjell, eller videre inn i Skrimfjella.

Skrevet av Guro Vassbotn Skaara 27. desember 2021