Hverdagsturer med DNT ung Telemark

Foto: Amund Janssen

I 2022 har du mulighet til å være med DNT ung Telemark (16-26 år) på spennende turer og aktiviteter hver uke!

DNT ung Telemark starter denne vinteren opp med hverdagsturer annenhver tirsdag!

Allerede 18. januar er det aking som står på planen - trykk her for å melde deg på. Deretter blir det skøyting, spillkveld, måneskinnstur, padeltennis, curlig etc. Sjekk  DNT ung Telemarks Facebookside og/eller turkalenderen her på DNT Telemarks nettsider for å følge med på hva som står på programmet framover!

Disse turene er gratis for alle medlemmer mellom 16 og 26 år. For ikke-medlemmer vil noen av turene ha en liten deltakeravgift, så om du har lyst til å bli med noen flere ganger kan det lønne seg å melde seg inn - et ungdomsmedlemskap koster 330,- i året, og kan kjøpes her.

I tillegg til hverdagsturene arrangerer DNT ung Telemark buldring hver måned, og dessuten en større tur/aktivitet månedlig. Buldringen er gratis for medlemmer, mens de større turene og aktivitetene som regel vil ha en liten deltakeravgift for både medlemmer og ikke-medlemmer.

I vinterferien blir det heftig Vinter Basecamp på Rjukan - med isklatring og topptur på programmet, og 19. mars står hundekjøring på Luksefjell på planen. Trykk på linkene for å lese mer, og for å melde deg på!

Skrevet av Solveig Rauan Holten 12. januar 2022