Vi søker ekstrahjelper i tursenteret vårt i Skien

Foto: Helga Bjerke Drøyli

Stillingen passer godt til skoleungdom som har interesse for butikk/informasjonsarbeid og salg.

Dette er jobben for deg som brenner for friluftslivet og har DNTs verdigrunnlag i ryggraden.

Vi ønsker at Friluftslivets Hus skal være et sted natur- og friluftslivsinteressert ungdom treffes. Det er derfor en fordel om du assosierer deg med DNT UNG, og er, eller ønsker å bli en del av DNT UNG Telemark.

Du bør være en aktiv bruker av naturen og DNTs tilbud. Du må ha lyst og evne til å formidle NATUROPPLEVELSER FOR LIVET til nye medlemmer. Kunnskap om Telemarks (Vestfolds) tur-kvaliteter er viktig.

Om deg

-         Utadvendt og selvstendig

-         Fleksibel med mulighet til å stille på kort varsel

-         Erfaring/interesse for butikk og salg

-         Erfaring og kunnskap innen friluftsliv.

-         Identifiserer deg med DNTs verdigrunnlag

-         Betjene Tursenteret i Skien: turveiledning og salg av turutstyr mm.

-         Medlems- og frivillighetsservice

-         Enkelt kontorarbeid

Vi kan tilby:

-       Arbeid annenhver torsdag og annenhver lørdag, samt ferier. Pluss tilkallingsvakt ved sykdom ol.

-       Varierte og spennende arbeidsdager i godt arbeidsmiljø med gode kolleger og engasjerte frivillige

-       Lønn iht. tariff

Om DNT Telemark

DNT Telemark ble stiftet i 1887, og er regionens største friluftslivsorganisasjon.

Vi har aktivitet i hele Telemark for alle aldersgrupper, herunder løypemerking og drift av Turisthytter.

Tilrettelegging for frivillighet og formidling av friluftslivsaktivitet og kompetanse er våre viktigste oppgaver.

Målsettingen er å få flest mulig ut på tur, og å fremme enkelt friluftsliv.

DNT Telemark satser ungaktiviteter og har en aktiv DNT ung gruppe.

Vi er tilsluttet Den Norske Turistforening (DNT) og har kontor i Skien.

Les mer om oss på: www.telemark.dnt.no

Søknad og CV sendes til Helga Bjerke Drøyli, e-post: helga.bjerke.droyli@dnt.no

Antall stillinger: 2 personer.

Søknadsfrist: 18.april

Tiltredelse: Snarest

For spørsmål ta kontakt med Helga Bjerke Drøyli, Epost: helga.bjerke.droyli@dnt.no

eller Henriette Hack, epost: henriette.hack@dnt.no