Det nærmer seg ny sesong av Ti-toppern

Foto: Ørjan Madsen

Og nei - det blir ikke forbud mot hund! 

Fikk du med deg denne saken i TA i dag, om at vi forbyr hunder i årets Ti topper? Fortvil ikke - saken var TAs aprilsnarr, og vi kommer ikke til å forby hunder i årets Ti topper. Vi håper likevel saken kan være en fin påminner om å vise hensyn til andre på tur, ved å respektere båndtvangen og å plukke opp etter hunden. Vi mener det er plass til både to- og firbeinte under årets Ti-topper, og håper at mange også i år ønsker å være med! Sesongen starter som vanlig 1.mai og varer til 31.oktober. 

I DNT Telemark er vi veldig glad i hunder, og faktisk er det så mye som 7 hunder fordelt på 9 ansatte på kontoret. Vi vet at det å ha med seg hund på tur er veldig viktig for mange, men er opptatt av at man som hundeeier også er hensynsfull til andre som kanskje ikke er like glad i hund. Det tror vi vil føre til gode naturopplevelser for alle! 

Mia og Alma koser seg som kontorhunder
Mia og Alma koser seg som kontorhunder

Årets topper er enda ikke helt avklart, men Ti-toppern general, Roger Gundersen, sier at det i år blir 3 nye topper. Følg med på Ti-toppern sin hjemmeside eller i våre kanaler for å få med deg når toppene legges ut. 

Skrevet av Guro Vassbotn Skaara 1. april 2022