Overnatt på populære Sildevika i mai

Foto: Marius Dalseg Sætre

Ønsker du å sikre deg en natt på en av DNT Telemark sine populære kysthytter i løpet av sesongen, kan det lønne seg å booke nå. Vakre Sildevika er nå åpnet for 2022-sesongen, og vi har foreløpig mye ledig i mai-måned.

Sildevika er ei godt utstyrt kystledhytte med flott beliggenhet på fastlandet ved Ormerfjorden, cirka 1 mil sør-sørøst for Porsgrunn. Det gamle fiskebruket med hovedhus, naust og brygge ligger rett ved sjøen og har plass til 13 personer. Hytta kan leies fra april til midten av september, og egner seg meget bra for skoleklasser og grupper. Ved Sildevika er det brygge for besøkende og gode teltmuligheter rett i nærheten av hytta.

Leie av Sildevika
Hytta bookes i sin helhet og har 10 sengeplasser, samt 3 ekstra madrasser. Det er også gode teltmuligheter rett i nærheten av hytta.

Priser 2022
Medlemmer:
Ikke-medlemmer: 3300,-

Ledige datoer:
24.04 - 29-04

Båt og kajakk til utlån

Sildevika har en liten plastjolle og en kajakk beregnet for to personer. Disse er det mulig å bruke, men det kan være lurt å høre om de ligger på vannet, da de av og til ligger til reparasjon.

Foto: Marius Dalseg Sætre

Frister det med et friskt kveldsbad i solnedgangen? Du kan lese mer om hytta her, eller booke ditt opphold på vakre Sildevika allerede nå.

Skrevet av Christine Øien 24. april 2022