Gave til konfirmanten!

Tur på Lifjell med DNT Ung Junior, Notodden.
Tur på Lifjell med DNT Ung Junior, Notodden. Foto: Dan Kristensen Huva

Kjenner du en friluftsinteressert ungdom som skal konfirmeres i vår? Gi et medlemskap i DNT i konfirmasjonsgave! Som medlem av DNT Ung får du flere gode medlemsfordeler, samtidig som du blir en del av et større felleskap og får mulighet til å delta på en haug av spennende turer og aktiviteter året rundt. 

Havkajakkurs for ungdom på Mule Varde, juni 2021.
Havkajakkurs for ungdom på Mule Varde, juni 2021. Foto: Solveig Rauan Holten

Den perfekte gave til konfirmanten

Ungdommen nå til dags har kanskje det meste og mer til, men hva med å gi bort en gave som kan fylles med innhold og
naturopplevelser hele året? 

Som medlem fra 13-26 år blir du medlem av DNT Ung, og får ekstra stor rabatt på overnatting på turisthyttene. I tillegg blir du en del av et større felleskap og får mulighet til å delta på en haug av spennende turer og aktiviteter året rundt. 

Et ungdomsmedlemskap i DNT koster kun 330,- for et kalenderår.  Se oversikt over gavemedlemskap her.

Ungdomsmedlemmer i DNT får rimelig medlemskap og mange økonomiske fordeler, blant annet rimelige opphold på våre hytter og subsidierte turer, kurs og arrangementer (se oversikten her)

Hengekøyetur er en av aktivitetene du får mulighet til å bli med på som medlem i DNT Ung Telemark.
Hengekøyetur er en av aktivitetene du får mulighet til å bli med på som medlem i DNT Ung Telemark. Foto: Marius Dalseg Sætre

Støtt frivilligheten

Ved å kjøpe medlemskap støtter du også frivilligheten i DNT. De frivillige rydder og merker stier, vedlikeholder hytter, leder aktiviteter, er turledere og jobber administrativt.