Se den nye fine brua

De som bruker stien fra Vestre Gulset til Åletjern over Sagåsen har oppdaget at det har kommet en ny fin bru over Åletjernbekken 

Tidligere var det en klopp over bekken på samme sted, men i den kraftige flommen tidligere i høst ble denne tatt av flommen. Da en av våre dyktige dugnadsarbeidere, Asbjørn Heimdal, så dette tok han kontakt med løypegruppa og ga følgende beskjed: Her må vi gjøre noe, det er ingen hensikt å reparere den gamle kloppa den vil bare bli tatt av neste flom, her må vi bygge en bru og jeg har allerede tegnet et forslag til bru. 

Åsmund Myhre ga da Asbjørn beskjed om at han bare kunne fortsette og han satte straks i gang med å innhente best mulig pris på materialer og siden har det gått slag i slag. Det ble registrert 47 dugnadstimer og Asbjørn hadde noe hjelp av Gunnar Lyngaas ved gjennomføringen. Resultatet kan du som turgjenger oppleve om du tar stien fra Vestre Gulset til Åletjern via Sagåsen, dette er for øvrig et godt alternativ til å gå på vegen inn til Åletjern eller i kombinasjon for denne.

Foto: Åsmund Myhre

Skrevet av Henriette Hack 1. desember 2015