Ledige hytter kommende helger

På Sildevika, Flekkerhytta og Øitangen har gjester tilgang til kajakk/kano.
På Sildevika, Flekkerhytta og Øitangen har gjester tilgang til kajakk/kano. Foto: Foto: Marius Dalseg, DNT

Har du en ledig helg i tida som kommer, og kan tenke deg en hyttetur på ei ubetjent DNT-hytte? Her er ei fersk oversikt over ledige hytter fram mot sommeren.

Denne oversikten viser kapasitet i helgene. Lurer du på hva som er ledig i ukedagene, klikk deg inn på kalenderen via lenken til bestilling, eller kontakt oss i Tursenteret i Skien.

Flekkerhytta (Svanstul)

Flekkerhytta ligger idyllisk til ved vannet Flekkeren på Svanstul. I sommerhalvåret kan man kjøre helt frem til hytta. Soveplass til 6, man booker hele 1. etassje og/eller 2. etasje. Booker du 1. etasje kan du låne kano, det er fint å slå opp telt/lavvo utenfor.

Ledige helger på Flekkerhytta:

Ledig hele langhelga, 13.-17. mai
20.-22. mai
28.-29. mai

Pinsehelga 03.-06.juni
10.-12.juni

Det er også mye ledig i ukedagene.

Fugleleiken (Svanstul)

Hytta ligger vakkert til i nordenden av Svanstulvann i Luksefjell. Overnattingsgjester disponerer andreetasje. . Her er det to soverom, med 7 senger totalt, pluss 7 ekstra madrasser.

Ledige helger på Fugleleiken:
Ledig hele langhelga 13.-17.mai
20.-22.mai
Pinsehelga: 3.-6.juni
Helt ledig i ukedagene.

Sommerseter (Luksefjell)

Sommerseter er en setervold som består av to hytter; Foreningshytta, og Stallen. Foreningshytta har 5 sengeplasser og er ledig for booking fremover.

På sommerseter er det fiske- og bademuligheter, og det er mange fine turmuligheter i området.

Ledig kapasitet på Foreningshytta på Sommerseter:
Foreningshytta er helt ledig frem til 03.juni.

Solumhytta (Luksefjell/Skrim)

Solumhytta er en perle nordøst i Luksefjell, på grensa til Skrimfjella. Hytta har sengepplass til 8 personer, samt at det er 2 sengeplasser i sikringsbua. Sikringsbua består også av et eget hunderom.

Her kan du for eksempel legge inn en topptur til Vardefjell.

Ledige helger på Solumhytta:
Solumhytta er foreløpig helt ledig i tiden fremover. Vær først ute og book ditt opphold nå!

Sildevika

I tilknytting til hytta er det brygge, badeplasser og store plener som kan brukes til aktiviteter og oppsetting av telt og lavvoer.

Ledige helger på Sildevika:
17.-20.mai
21.-23.mai

Øitangen

Opplev herlige Øitangen ytterst i havgapet på vakre Jomfruland! Her er det mulig å leie kajakk for gjester med vårtkort, mens robåtene lånes ut til alle gjester. Info i hytta.

Ledige helger på Øitangen

Hovedhuset: 15.-19.mai
​​​​​​​Forvalterboligen: 16.-20.mai

En fin sommerdag på Flekkerhytta.
En fin sommerdag på Flekkerhytta. Foto: Rine Grinilia
Tilbring deilige sommerdager på Fugleleiken.
Tilbring deilige sommerdager på Fugleleiken. Foto: DNT Telemark
Foreningshytta og Stallen på Sommerseter sommerhalvåret.
Foreningshytta og Stallen på Sommerseter sommerhalvåret. Foto: Guro Skaara
En fin dag i sommerthalvåret på Solumhytta.
En fin dag i sommerthalvåret på Solumhytta. Foto: Karianne Bakken
Sommerparadiset Sildevika.
Sommerparadiset Sildevika. Foto: Foto: Marius Dalseg Sætre
På Øitangen kan du leie kajakk.
På Øitangen kan du leie kajakk. Foto: Foto: Marius Dalseg Sætre