Nå kan du bli ny toppsjef på Gaustatoppen

Jorunn gir seg som toppsjef på Gaustatoppen, nå kan jobben bli din.
Jorunn gir seg som toppsjef på Gaustatoppen, nå kan jobben bli din. Foto: Solveig Rauan Holten

Vår suverene toppsjef på Gaustatoppen Turisthytte, Jorunn Karlberg Tveiten, har etter mange år i sjefsstolen valgt å gi seg. Det betyr at vi nå er på utkikk etter hennes etterkommer.

Gaustatoppen Turisthytte er årlig besøkt av over 120 000 mennesker, og er et ikon i Telemark. Turisthytta som sto ferdig i 1893, ligger rett under toppen til Gaustatoppen (1883 moh), og er viden kjent for sine vafler og utsikt over 1/6 del av Norge. Her tilbys enkel servering og overnatting. Gaustatoppen ligge blant toppen av populære fjellturer i Norge.

Lederrollen er 100% stilling gjennom året, med budsjett, resultat, personal- og utviklingsansvar for Turisthytta. Som leder på Gaustatoppen Turisthytte er du vår lokale kontakt med reiseliv, myndigheter og andre i Tinn og Hjartdal. Du blir også en viktig brikke i arbeidet med ny Turisthytte på toppen.

Vi søker etter deg som sammen med våre øvrige hyttedrivere og team DNT Telemark, vil utvikle og ta ut potensialet som ligger i Gaustatoppen Turisthytte. Du er initiativrik, løsningsorientert og har gjennomføringskraft. Jobben som leder på Gaustatoppen kan til tider være tøff, og krever stor grad av disiplinert selvstendighet i den daglige driften. Dette er jobben for deg som vil bryne deg på krevende logistikk og utfordringer utenom det vanlige. 

Høres dette ut som noe for deg? Les mer om stillingen og legg inn en søknad via lenken under. 

Skrevet av Guro Vassbotn Skaara 13. mai 2022