Oppstart av lokale Turboklubber

Foto: Marius Nergård Pettersen

Ønsker du og din familie å møte likesinnede ute i naturen en ukedag?  Er du engasjert og liker å være ute i all slags vær, og kan tenke deg å hjelpe flere ut i naturen midt i uka?

Vi søker friluftsinteresserte frivillige som ønsker å starte Turboklubb i sitt nærmiljø, i samarbeid med prosjektleder i DNT Telemark, Tore Blaschek.   Målet er å starte minimum 6 Turboklubber høsten 2022, på 6 ulike steder i gamle Telemark fylke.

Turboklubbene er små fritidsklubber i nærmiljøet med fokus på friluftsliv. Målet er å lære barn enkelt og naturvennlig friluftsliv ved å være ute sammen, leke, oppleve, undre, utforske og lære om naturen.

Vi ønsker at Turboklubben skal bli et familievennlig, naturvennlig, inkluderende, gratis, regelmessig og lokalt friluftstilbud. Ta gjerne med egen familie, nabobarn, tanter og onkler og besteforeldre.

Du får muligheten til å påvirke innhold og skape akkurat den turboklubben som ditt nærmiljø fortjener, sammen med flere frivillige.

Vi håper å få til dette en fast ukedag, annen hver uke.

Turboklubben er i utgangspunktet for familier med barn i alderen fra 0-12 år.

Som leder for Turboklubben lokalt er du med å påvirke hvilken målgruppe som passer best for ditt nærmiljø.

Vi gleder oss til å høre fra dere.

Meld din interesse ved å fylle ut dette skjemaet.

Har du spørsmål er det bare å sende en mail til Tore Blaschek.

Barnas Turlag

Skrevet av Tore Blaschek 28. juli 2022